fbpx

DuurzaAM & ECOLOGISCH

100% Composteerbare ese servings

ESE servings

Om een actieve bijdrage te leveren aan een beter milieu zijn onze servings gemaakt van een natuurlijk materiaal wat (in tegenstelling tot Nespresso, Senseo en andere leveranciers van cups/pads/pods) 100% composteerbaar is. Onze ese servings mogen gewoon bij het restafval worden gedeponeerd. De verpakking van de ese servings zijn milieuvriendelijk verpakt,  mogen dus ook bij het restafval worden gedeponeerd.

7 gram gemalen koffie

ESE Serving Uitleg

In iedere serving zit precies een koffiehoeveelheid van 7 gram. Deze 7 gram is de exacte hoeveelheid koffie om een heerlijke espresso of Lungo van te maken van de hoogste kwaliteit. Met dit gesloten koffiesysteem heeft u dus geen last van restafvalkoffie – dit in tegenstelling tot traditionele koffiesystemen dat wel het geval is. Dus geen restafvalkoffie waardoor het weer vriendelijker is voor het milieu.

in 1 minuut bedrijfsklaar

Veel nieuwe koffiebonenaanbieders zijn bezig met Fairtrade en eerlijke koffiebonen. Dat is een hartstikke goede ontwikkeling. Echter gaan wij nog nog een stap verder. Want wat heeft u aan eerlijke biologische koffie om vervolgens via een minder vriendelijke koffiemachine uw favoriete koffie te zetten?! Wij bieden de eerste koffiemachine met een ‘groen hart’. In 90 seconden na het inschakelen staat de Caffè del Caravaggio koffiemachine klaar om de eerste koffie net zo lekker en smakelijk te schenken als de laatste. Dit betekent dat het net voor gebruik kan worden ingeschakeld, wat een minimaal energieverbruik garandeert. Zo heeft u weer een actieve bijdragen geleverd voor een beter milieu.

Caffe del Caravaggio Duurzaamheid

Wilt u ook kosteloos de koffiemachine met een 'groen hart' testen

De koffiemodules zijn modulair op te bouwen voor bij kleine of grote consumpties. Zo kunnen we u opmaat adviseren bij elke willekeurige zaak. Vergeleken met een traditionele koffiemachine zult u met dit koffiesysteem ook besparen op uw energiekosten. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee. 

Neem nu contact op met Gerard, en alles wordt u duidelijk.

Caffe del Caravaggio Duurzaamheid

een uniek concept voor u!

passen onderstaande punten bij u?

een uniek concept voor u!

passen onderstaande punten bij u?