fbpx
0 +
Restaurants in NL
0
Soorten koffie
0
Landen

Barista & il Caffelier die voor u het verschil maakt

Mijn hele leven zit ik al bijna in de koffie. Ooit begonnen bij de toenmalig Nederlandse koffiebrander Douwe Egberts en enige tijd later internationaal doorgegroeid bij het Zwitserse Nespresso pro om uiteindelijk ‘ thuis’ te komen bij het Romeinse Caffe Palombini met het koffielabel Buscaglione. Daarna doorgepakt naar het Italiaans premium koffiemerk Caffe del Caravaggio als exclusief partner. Deze schitterende koffieweg heeft mij veel kennis, kunde en kwaliteit opgeleverd. Vandaar dat ik niet alleen erkend barista ben, maar ook Il Caffelier wordt genoemd. Vandaar mijn naam Capo di Caffe.

Training

Een training waarin koffie wordt benaderd zoals een sommelier het doet met wijn. Verschillende  blends, single Origins een aroma’s zullen tot ontdekking komen. En welke koffie laat zich het best verlenen te combineren met melk?! Welke koffie is geschikt als mooie begeleider bij het dessert? Deze training zal u in de toekomst helpen om kwaliteit koffie te herkennen, maar wellicht belangrijker; wat u aangenaam vindt. 

Events

Il Caffelier is geboren door 2 van mijn passies te combineren;  uitmuntende koffie en sublieme gastvrijheid. Evenementen naar een hoger niveau tillen door mijn creativiteit te gebruiken om een onvergetelijke ervaring te creëren naar uw gasten. Koffies die opmaat worden gemaakt in de thema van uw evenement. 

Hospitality

De beste hospitality creëren door te werken met een sterk concept dat tot de kleinste details van de koffiebar is verheven. Bijvoorbeeld een speciale koffie samenstellen voor uw beurs/event dat alle etiketten van uw bedrijf weergeeft. ‘special coffee of today’ Dit zal er mede voor zorgen dat uw gasten een onvergetelijke bezoek geven.

Mijn ecologische voetprint

Il Caffelier

Koffie benaderen zoals u gewend bent met het uitzoeken van een mooi glas wijn. Bij de keuze van een heerlijk dessert door uw gast nu een advies te kunnen geven welke koffie hier het best bij past. Zal er mede voor zorgen dat uw gasten een onvergetelijke finale ervaren van hun bezoek aan uw restaurant.

Kwaliteit

25 Jaar Internationale vakmanschap in de koffiesector garandeert passie en kwaliteit. 

Caravaggio

Zintuigen worden niet alleen geprikkeld door zeer goede koffie, maar ook design en uitstraling spelen een belangrijke rol voor het genieten van bijzondere koffie.