fbpx

Welkom bij de Wereld van Verfijnde Koffie

Ontdek de Passie en Expertise van Il Caffelier voor Een Ongeëvenaarde Koffie-ervaring

Il Caffelier

Ontmoet Il Caffelier, een ervaren koffie-expert met een achtergrond bij gerenommeerde merken als Douwe Egberts, Nespresso en Caffe Palombini. Als exclusieve partner van Caffe del Caravaggio brengt Il Caffelier een schat aan kennis en kwaliteit naar uw koffie-ervaring.

Koffietraining als een Sommelier

Leer de geheimen van koffie kennen tijdens een unieke training onder leiding van Il Caffelier. Ontdek verschillende blends, single origins en aroma’s, en leer welke koffie het beste past bij verschillende gerechten en smaken.

Creatieve gastvrijheid

Il Caffelier tilt uw evenement naar een hoger niveau met zijn creativiteit en passie voor uitmuntende koffie. Van speciale koffies voor uw evenementsthema tot een unieke koffiebarervaring, Il Caffelier zorgt voor een onvergetelijke gastvrijheidservaring op maat.

De Koffie-Reis van Capo di Caffe: Een Leven Gewijd aan Kwaliteit en Passie

Mijn leven is bijna synoniem geworden met koffie. Het begon allemaal bij de Nederlandse koffiebrander Douwe Egberts en evolueerde vervolgens internationaal bij Nespresso Professional in Zwitserland. Uiteindelijk vond ik mijn thuis bij het Romeinse Caffe Palombini, onder het koffielabel Buscaglione. Van daaruit zette ik mijn reis voort naar het Italiaanse premium koffiemerk Caffe del Caravaggio, waar ik als exclusieve partner optrad. Deze opmerkelijke reis door de wereld van koffie heeft mij een onschatbare hoeveelheid kennis, vaardigheden en kwaliteit opgeleverd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik niet alleen erkend word als barista, maar ook als Il Caffelier, vandaar mijn naam: Capo di Caffe.

Training

Een training waarin koffie wordt benaderd zoals een sommelier het doet met wijn. Verschillende  blends, single Origins een aroma’s zullen tot ontdekking komen. En welke koffie laat zich het best verlenen te combineren met melk?! Welke koffie is geschikt als mooie begeleider bij het dessert? Deze training zal u in de toekomst helpen om kwaliteit koffie te herkennen, maar wellicht belangrijker; wat u aangenaam vindt. 

Events

Il Caffelier is geboren door 2 van mijn passies te combineren;  uitmuntende koffie en sublieme gastvrijheid. Evenementen naar een hoger niveau tillen door mijn creativiteit te gebruiken om een onvergetelijke ervaring te creëren naar uw gasten. Koffies die opmaat worden gemaakt in de thema van uw evenement. 

Hospitality

De beste hospitality creëren door te werken met een sterk concept dat tot de kleinste details van de koffiebar is verheven. Bijvoorbeeld een speciale koffie samenstellen voor uw beurs/event dat alle etiketten van uw bedrijf weergeeft. ‘special coffee of today’ Dit zal er mede voor zorgen dat uw gasten een onvergetelijke bezoek geven.

Mijn ecologische voetprint

Duurzame koffiebonen

Ontdek hoe wij streven naar ethische en duurzame koffieproductie, van boer tot kopje, om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Milieubewust

Leer meer over onze inspanningen om milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen te gebruiken en onze impact op het milieu te verminderen.

Groene Initiatieven

Ontdek hoe wij actief deelnemen aan groene initiatieven en milieuprojecten om onze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties.