fbpx
0 +
Restaurants in NL
0
Reviews van gasten bij Caravaggio relaties
0
Landen

"Genieten van bijzondere koffie is een ware kunst"

De wetenschap van koffie

Koffie goed leren kennen is een plezier. Het betekent niet alleen het beste eruit halen, een uitstekende kwaliteit garanderen, maar ook ontdekken hoe je het gehemelte optimaal kunt bevredigen. Daarom hebben we binnen het Caravaggio Coffee-project veel ruimte gegeven aan onderzoek, in samenwerking met erkende experts in de sector en prestigieuze universitaire instituten . Omdat kwaliteitskoffie goed is voor de gezondheid, hebben we ook het MARIO NEGRI INSTITUTE ingeschakeld, een van de meest gezaghebbende vertegenwoordigers op wetenschappelijk gebied.

Lage milieu impact

We hebben de juiste keuze gemaakt, niet alleen voor de smaak. Onze pods zijn groen, 100% ecologisch en composteerbaar . Ze respecteren het milieu en zijn ontworpen om de smaak, het aroma en de versheid van vers gebrande pure Arabica-koffie te behouden. Ze laten een professionele extractie van de koffie toe, om een ​​espresso te verkrijgen met een intense smaak en een altijd rijke en compacte suikerbestendige crème!

Net als kunstenaar Caravaggio staat de naar hem vernoemde koffie voor kwaliteit, voor originaliteit, voor chiaroscuro – een mooie mix tussen lichte en donkere koffienoten. Evenals Caravaggio is deze koffie eigenwijs: drink uw koffie niet achteloos, zonder aandacht. Koffie verdient net als een mooie wijn de aandacht van al uw zintuigen.  Caffè del Caravaggio heeft dan ook schitterend servies en een originele koffiekaart, waarop net als bij een wijnkaart een mooi overzicht aan blends, single origins en aroma’s te vinden is, zodat u als gast zelf een keuze kunt maken, passend bij de smaken van u net genoten dessert, bij uw stemming, bij uw after dinner likeur.

Machine met groen hart

Om ervoor te zorgen dat iedereen de kwaliteit van koffie kan omzetten in genot, hebben we exclusief de Caravaggio koffiemachine ontworpen . Dankzij de intelligente technologie garandeert het een onnavolgbaar resultaat in het kopje, met een rijke en dichte crème die het aroma van de espresso versterkt. Het is een ecologisch systeem dat is ontworpen om het milieu te respecteren en zorgt voor grote energiebesparingen.

Play Video

Waar kiest u voor?

TRADITIONEEL

Een van de belangrijkste Italiaanse kwaliteit kenmerken is de compacte crèma-laag. Door een rijke crèma-laag behoudt u de smaken in uw koffie. Voor de traditionele manier van koffie zetten hebben wij voor de koffie-connaisseurs 3 variaties koffiebonen ontwikkeld; een blend, single origin en een single origin Fairtrade Bio. Zowel te verkrijgen in kilo- als in pondsverpakking.

INNOVATIEF

Om onze beste pure Arabica single origins en blends vast te houden hebben we een innovatief productieproces ontwikkeld. Onze koffiepads zijn composteerbaar, 100% ecologisch en biologisch afbreekbaar.Ze zijn perfect om de smaak, het aroma en de versheid van de koffie te behouden. Ideaal om een grote verscheidenheid aan koffies aan te bieden en makkelijk te gebruiken.

EERSTE KOFFIEMACHINE MET EEN "GROEN HART"

Met een druk op de knop kan nu iedereen wellicht de beste koffie ter wereld maken. Deze zeer energiezuinige – 8 X ZUINIGER  tov een traditionele koffiemachine – semi automatische espressomachine is speciaal ontwikkeld voor Caffè del Caravaggio.

Het verschil willen maken

Stel dat u een koffiekaart overhandigd aan uw gast waarin de gast een keuze kan maken uit bepaalde single origins: Blue Mountain uit Jamaica, Ethiopië Sidamo of een Guatemala Antiqua Pastores. Een blend: Vigoroso, Vellutato of een Intenso?! Wellicht een aroma koffie. Een koffie die elke medewerker kan zetten. Waarin altijd de juiste extractie, bar en temperatuur, de koffie altijd perfect wordt aangeboden.Via een energiezuinige koffiemachine met milieuvriendelijke koffie. Gepresenteerd in servies dat echt onderscheidend is in Nederland. Zou dit omzetverhogend kunnen werken?! Een concept dat eerst tevredenheid bij uw gasten garandeert en vervolgens omzet genereert en daarna pas factureert. Op basis van prijs per kopje en maandelijks opzegbaar is. 

Onderscheidend zijn

In veel huiskamers wordt de dag gestart met het drinken van een kop koffie. Meestal wordt er gebruik gemaakt van koffiecupjes. Koffiecupjes van een ondefinieerbaar merk en soms van Nespresso. Goed voor de uitstraling.. Maar veel gasten drinken dus al thuis een Nespresso of soortgelijke koffie. Waarom niet meer iets onderscheidender, mooiere uitstraling? Of een betere koffiekwaliteit? Waarom niet iets meer duurzamer? En waarom niet iets vriendelijker voor het milieu? Bent u ook onderscheidend, duurzaam en milieuvriendelijk aan het ondernemen?! Waarom dan ook niet dagelijks met uw koffie.

Service

Er wordt niet gesleuteld op uw werkvloer. Bij een eventuele calamiteit aan uw koffiemachine wordt deze ter plekke omgeruild voor een nieuwe.

Duurzaamheid

Duurzaamheid stopt niet bij onze koffie, maar begint bij ons innovatieve koffiesysteem met een ‘groen hart’.

Il Caffelier kaart

 Het geeft u de flexibiliteit om uw desserts te begeleiden met de juiste koffie. Hiermee onderscheidt  u uw restaurant. Het werkt ook omzetverhogend.

Art del Caravaggio

Zintuigen worden niet alleen geprikkeld door hele goede koffie, ook design en uitstraling spelen een belangrijke rol bij het genieten.