fbpx
Tevreden klanten
0 %
Koffieomzet met Caravaggio verhoogd met
0 %
Meer koffie reviews ontvangen
0 %

Ontdek de Exclusieve Wereld van Caffe del Caravaggio

Welkom bij Caffe del Caravaggio, waar koffie een kunst wordt en exclusiviteit de norm is. Stap binnen in een wereld waar elke kop koffie een meesterwerk is, gemaakt met passie en vakmanschap dat alleen te vinden is bij ons merk.

Caffe del Caravaggio belichaamt de essentie van exclusiviteit, met zorgvuldig geselecteerde koffiebonen van de hoogste kwaliteit, gebrand volgens eeuwenoude tradities en verpakt in onze kenmerkende ESE-servings. Elke serving is een symfonie van smaken, een eerbetoon aan Italiaanse koffiecultuur en een uitnodiging om te genieten van een unieke ervaring die alleen bij ons te vinden is.

Ontdek de exclusiviteit van Caffe del Caravaggio en laat je betoveren door de rijke aroma’s, de delicate smaken en de ongeëvenaarde kwaliteit van onze koffie. Stap in onze wereld en laat je verrassen door de kunst van het koffiedrinken.

Caffè del Caravaggio

"Genieten van bijzondere koffie is een ware kunst"

Caffe del Caravaggio Duurzaamheid

CAFFE DEL CARAVAGGIO

VS

TRADITIONELE MANIER ESPRESSO

KenmerkenInnovatieve  koffiemachineTraditionele koffiemachine
GemakGemakkelijk te gebruiken, geen gedoe met malen van bonenVereist veel kennis en kunde van de persoon dagelijks de maalgraad af te stellen om de juiste smaak en tonen in het kopje te krijgen. 
TijdbesparingSnel en efficiënt, bespaart tijd bij het zetten van koffieVereist meer handmatige handelingen en tijd voor bereiding
OnderhoudZelf reinigend systeem dat dagelijks in 90 seconden met 1 druk op de knop wordt gerealiseerd. Daarbij vraagt het zetsysteem na 300 zettingen om een conditionering. Dit gebeurd geheel automatisch. Hierdoor blijft de koffie perfect van smaak.Regelmatig onderhoud & ontkalking nodig en dagelijks reiniging van 15 minuten. Bij het niet uitvoeren is er een verval in kwaliteit en smaak van de koffie. 
SmaakconsistentieConsistente smaakervaring bij elke kop koffie ongeacht wie de koffie zet. Smaak kan variëren afhankelijk van de vaardigheid van de gebruiker
Duurzaamheid Het innovatieve zetsysteem is circa 8 x energiezuinger dan traditionele zetsystemen. In Italie al bekend als de eerste koffiemachine met een ‘groen hart’. Op krachtstroom energieslurpende koffiemachines die vaak ’s nachts niet worden uitgezet. De reden? Omdat opstarten van zo n zware machine nog meer energie kost. 
Play Video

Waar kiest u voor?

Innovatief

Traditioneel

Verder verduurzamen

Met dit innovatief zetsysteem gaat u zich weer enigszins onderscheiden met de koffie. Dit zal uw gasten gaan opvallen. De kwaliteit van koffie is stabiel. Dit merkt u niet alleen aan de smaak, maar ook de temperatuur als ook de cremalaag zijn altijd in perfectie. Ongeacht wie de koffie maakt. Dit gaat u meer koffieomzet opleveren en goede reviews over uw koffie. 

Traditioneel blijven

Het is niet een kwestie van goed of minder goed voor het zetten van kwaliteit koffie. Echter vragen de omstandigheden vaak een verandering. Denk hierbij aan te kort aan kundig personeel, of te kort aan tijd om goede koffie te zetten. Of gewoon verder willen verduurzamen van uw bedrijf. Dus ook voor uw koffiesysteem. Dit levert een goede bijdragen op voor een beter milieu en goed voor het verlagen van de energierekening. Dus beter voor uw portemonnee 

Service

Er wordt niet gesleuteld op uw werkvloer. Bij een eventuele calamiteit aan uw koffiemachine wordt deze ter plekke omgeruild voor een nieuwe.

Duurzaamheid

Duurzaamheid stopt niet bij onze koffie, maar begint bij ons innovatieve koffiesysteem met een ‘groen hart’.

Il Caffelier kaart

 Het geeft u de flexibiliteit om uw desserts te begeleiden met de juiste koffie. Hiermee onderscheidt  u uw restaurant. Het werkt ook omzetverhogend.

Art del Caravaggio

Zintuigen worden niet alleen geprikkeld door hele goede koffie, ook design en uitstraling spelen een belangrijke rol bij het genieten.