fbpx
0 +
Restaurants in NL
0
Soorten koffie
0
Landen

"Genieten van bijzondere koffie is een ware kunst"

Net als kunstenaar Caravaggio staat de naar hem vernoemde koffie voor kwaliteit, voor originaliteit, voor chiaroscuro – een mooie mix tussen lichte en donkere koffienoten. Evenals Caravaggio is deze koffie eigenwijs: drink uw koffie niet achteloos, zonder aandacht. Koffie verdient net als een mooie wijn de aandacht van al uw zintuigen.  Caffè del Caravaggio heeft dan ook schitterend servies en een originele koffiekaart, waarop net als bij een wijnkaart een mooi overzicht aan blends, single origins en aroma’s te vinden is, zodat u als gast zelf een keuze kunt maken, passend bij de smaken van u net genoten dessert, bij uw stemming, bij uw after dinner likeur.

Play Video

Waar kiest u voor?

KOFFIEBONEN

Een van de belangrijkste Italiaanse kwaliteit kenmerken is de compacte crèma-laag. Door een rijke crèma-laag behoudt u de smaken in uw koffie. Voor de traditionele manier van koffie zetten hebben wij voor de koffie-connaisseurs 3 variaties koffiebonen ontwikkeld; een blend, single origin en een single origin Fairtrade Bio. Zowel te verkrijgen in kilo- als in pondsverpakking.

ESE SERVINGS

Om onze beste pure Arabica single origins en blends vast te houden hebben we een innovatief productieproces ontwikkeld. Onze koffiepads zijn composteerbaar, 100% ecologisch en biologisch afbreekbaar.Ze zijn perfect om de smaak, het aroma en de versheid van de koffie te behouden. Ideaal om een grote verscheidenheid aan koffies aan te bieden en makkelijk te gebruiken.

EERSTE KOFFIEMACHINE MET EEN "GROEN HART"

Met een druk op de knop kan nu iedereen wellicht de beste koffie ter wereld maken. Deze zeer energiezuinige – 8 X ZUINIGER  tov een traditionele koffiemachine – semi automatische espressomachine is speciaal ontwikkeld voor Caffè del Caravaggio.

Het verschil maken in de horeca

Stel dat u een koffiekaart overhandigd aan uw gast waarin de gast een keuze kan maken uit bepaalde single origins: Blue Mountain uit Jamaica, Ethiopië Sidamo of een Guatemala Antiqua Pastores. Een blend: Vigoroso, Vellutato of een Intenso?! Wellicht een aroma koffie. Een koffie die elke medewerker kan zetten. Waarin altijd de juiste extractie, bar en temperatuur, de koffie altijd perfect wordt aangeboden.Via een energiezuinige koffiemachine met milieuvriendelijke koffie. Gepresenteerd in servies dat echt onderscheidend is in Nederland. Zou dit omzetverhogend kunnen werken?! Een concept dat eerst tevredenheid bij uw gasten garandeert en vervolgens omzet genereert en daarna pas factureert. Op basis van prijs per kopje en maandelijks opzegbaar is. 

Onderscheidend zijn met uw hotel

In veel hotelkamers kunt u uzelf verblijden met een kop koffie bij het aanbreken van de dag. Meestal wordt er gebruik gemaakt van koffiecupjes. Koffiecupjes van een ondefinieerbaar merk en soms van Nespresso. Goed voor de uitstraling van het hotel. Maar veel hotelgasten drinken thuis al Nespresso of soortgelijke koffie. Waarom niet meer iets onderscheidender, mooiere uitstraling? Of een betere koffiekwaliteit? Waarom niet iets meer duurzamer? En waarom niet iets vriendelijker voor het milieu? Bent u ook onderscheidend, duurzaam en milieuvriendelijk aan het ondernemen?! Waarom dan ook niet dagelijks met uw koffie?!

Service

Er wordt niet gesleuteld op uw werkvloer. Bij een eventuele calamiteit aan uw koffiemachine wordt deze ter plekke omgeruild voor een nieuwe.

Duurzaamheid

Duurzaamheid stopt niet bij onze koffie, maar begint bij ons innovatieve koffiesysteem met een ‘groen hart’.

Il Caffelier kaart

 Het geeft u de flexibiliteit om uw desserts te begeleiden met de juiste koffie. Hiermee onderscheidt  u uw restaurant. Het werkt ook omzetverhogend.

Art del Caravaggio

Zintuigen worden niet alleen geprikkeld door hele goede koffie, ook design en uitstraling spelen een belangrijke rol bij het genieten.