fbpx

NIEUWE STIJL KOFFIE IN DE HORECA

Coronaproof concept

Zaken doen in de huidige economie vraagt wat anders!
Door de genomen maatregelen van de overheid ivm Covid 19 wordt het nog uitdagender om ondernemers te helpen efficiënter om te gaan met het hun business. Horeca gesloten en medewerkers van kantoren worden zeer gemotiveerd om thuis te gaan werken.
Dus er dient zich een nieuwe economie aan. Een economie die nog meer flexibiliteit vergt bij de leveranciers van horeca en kantoor. Dus traditionele contracten van meerdere jaren met allerlei verplichtingen past niet meer in deze onzekere tijden. 
Vandaar dat wij een nieuw concept hebben bedacht.
Play Video

Nummer 1 in duurzaamheid

Il Caffelier

U kunt nu zelfs uw koffie kiezen net als bij wijn! Daarom heeft Caffé del Caravaggio een koffiemenu samengesteld van de beste koffiebonen. Dit Caffelier-menu is een kaart waarin de beste melanges van pure arabica bonen, maar ook de meeste exclusieve en kostbare single origins zijn opgenomen. Echte Italiaanse koffiekenners hebben hun waardering uitgesproken en daarvan is gebruik gemaakt bij het opstellen van deze kaart. 

Met dit menu onderscheidt u zich van de meeste restaurants op een leuke en professionele manier.

Laat nu uw gasten ook beleven wat echte koffie inhoudt, en zorg voor een blijvende herinnering.

Constante kwaliteit

De professionele koffiemachine van Caffe del Caravaggio is een modulair systeem dat naar gelang uw behoefte kan worden ingezet. Dankzij de innovatieve technologie bent u verzekerd dat elke koffie die willekeurig door iemand wordt gezet, perfect is in harmonie; extractie, bar en temperatuur. Dit unieke semi automatische koffiesysteem heeft een superieure kwaliteit en geeft een maximale kostenbesparing van energie. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

Caffe del Caravaggio Duurzaamheid

Energiezuinige machine

Een machine met een groen hart zoals wij dat noemen. Het unieke design van deze machine is niet alleen een lust voor het oog, maar werkt ook nog eens zeer ecologisch en duurzaam. De koffiemachine is uitgerust met een geproportioneerd systeem. Dit betekend dat deze koffiemachine nauwelijks gereinigd hoeft te worden. Na elke 300 kopjes koffie vraagt de module om een reset. Met 1 druk op de knop is de machine binnen enkele seconden weer in de juiste balans. De machine blijft op deze manier in optimale conditie, zodat u uw gasten kunt laten genieten van hun favoriete kop koffie in perfecte conditie.

Caffe del Caravaggio Duurzaamheid