fbpx

koffie in uw bedrijf

voor salons & kantoren

Deze koffie module zorgt ervoor dat elke medewerker bij uw bedrijf zichzelf automatisch kan plezieren met koffie, espresso, cappuccino of caffe latte. Met 1 draai aan de knop krijgt u een perfecte foam. Door de eenvoud van dit procedé verleent dit systeem zich ideaal om met meerdere melk producten te gaan werken als ; amandel, haver of sojamelk. Zo kunt u op de werkvloer met een vrij eenvoudige handeling iedereen tegenmoet komen in hun persoonlijke voorkeur qua smaken. Dagelijks reinigen van het systeem is wel nodig. In enkele minuten reinigt het systeem zichzelf. 
Deze koffie module zorgt ervoor dat elke medewerker bij uw bedrijf zichzelf automatisch kan plezieren met koffie, espresso, cappuccino of caffe latte. Met 1 draai aan de knop krijgt u een perfecte foam. Door de eenvoud van dit procedé verleent dit systeem zich ideaal om met meerdere melk producten te gaan werken als ; amandel, haver of sojamelk. Zo kunt u op de werkvloer met een vrij eenvoudige handeling iedereen tegenmoet komen in hun persoonlijke voorkeur qua smaken. Dagelijks reinigen van het systeem is wel nodig, maar is een kwestie van enkele minuten. Het slangetje en toebehoren loskoppelen en handmatig reinigen of – mits aanwezig- reinigen in een vaatwasser.

onderscheid jezelf met koffie

en laat een onwisbare herinnering achter

onderscheid jezelf met koffie

en laat een onwisbare herinnering achter

wilt u misschien een week gratis proberen?

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Wees dan zo vrij om even contact met ons op te nemen om deze onduidelijkheden weg te nemen. Of heeft u interesse in een gratis proeverij?