fbpx

Koffie tot een kunst verheven!

Het "groene" hart

Caffe del Caravaggio Duurzaamheid

In alles en iedereen zit een hart. Het hart van deze module is groen, zo groen als het maar kan. 

Innovatie

Play Video

Binnen een minuut na het inschakelen staat de Caffè del Caravaggio koffiemachine klaar om de eerste koffie net zo lekker en smakelijk te schenken als de laatste. Dit betekent dat je het systeem kort voor gebruik pas in hoef te schakelen, wat een minimaal energieverbruik garandeert. Omdat we om het milieu geven.

Nummer 1 in duurzaamheid

MICROCOMPUTER

De machine heeft een microcomputer, hiermee kunnen alle parameters voor de extractie van koffie constant onder controle worden gehouden, zodat altijd een perfecte extractietemperatuur en -druk wordt gegarandeerd.

warmhoudplaat

Dankzij de warmhoudplaat op de bovenkant van de machine houdt u op een makkelijke en esthetische manier uw kopjes warm. Caffè del Caravaggio biedt genoeg ruimte voor 4 cappuccino of 6 espresso kopjes.

Filters

Dankzij een systeem van eenvoudig uitwisselbare filters, kunt u een koffie op maat aanbieden met de gewenste hoeveelheid. U krijgt standaard 3 verschillende filters meegeleverd: Espresso, Americano & Lungo.

modulair

Het koffiesysteem is modulair op te bouwen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Om te voldoen aan alle eisen qua ruimte en bruikbaarheid heeft De Caravaggio espresso machine geen wateraansluiting nodig en kan hij gemakkelijk naar verschillende locaties worden verplaatst, afhankelijk van uw behoeften.

Onderstaande foto is het koffiesysteem uitgerust met 4 modules. 

cappuccino FOAM

De cappuccino is altijd perfect met een zachte, rijke en smakelijke foam. Twee oplossingen – traditioneel en automatisch – om aan elke behoefte te voldoen.

Op onderstaande foto wordt de traditionele versie weergegeven om perfecte foam te maken

REINIGING

Het reinigen van dit koffiesysteem tegenover een traditioneel koffiesysteem is bijzonder vriendelijk. Niet dagelijks 20 minuten bezig zijn om het koffiesysteem te reinigen, maar in 2 minuten per dag!! Zet je dit innovatieve koffiesysteem tegenover een krachtstroom koffiemachine dan bespaart u niet alleen honderden euros per jaar maar levert u ook een actieve bijdrage aan een beter milieu. 

Machine eigenschappen

standaard meegeleverd

overige specificaties