fbpx

BENT U EEN ECHTE THUISBARISTA?

Menig gezin vraagt zich nu wel eens af; wat is de lekkerste koffie?! Hoe maak ik deze? Met ‘verse’ koffiebonen wellicht. Of een gesloten systeem ala Senseo of Nespresso?! Caffe del Caravaggio draait het graag om; Hoeveel koffie denkt u dagelijks te gaan drinken?! Vindt u het een aantrekkelijk idee als dit met verschillende smaken, blends of Single Origins kan? Vindt u het stroomverbruik ook een belangrijke afweging?En hoe duurzaam dient dit merk te zijn? Hoe ziet het eruit?! Niet geheel onbelangrijk; Vindt u het ook leuk om uw gasten te verrassen met exclusieve koffie? 

Caffe del Caravaggio - Crema laag

WAAROM GEBRUIK JE ALS THUISBARISTA GEEN CAPSULES

8 miljard koffiecapsules zijn wereldwijd goed voor 40 000 ton aluminiumafval per jaar. Dit is onhoudbaar en onverdedigbaar. Zeker omdat een duurzame koffieconsumptie, op basis van zowel ecologisch als sociaal verantwoorde ese servings, perfect mogelijk is. Het enige afval geproduceerd door de modules van Caffe del Caravaggio, zijn de 100% composteerbare pods. Ideaal voor goede compost voor in de tuin.

Zelfs de speciaal ontworpen espressomodule voor Caffe del Caravaggio is niet alleen onderhoudsvrij, maar ook nog eens energiezuinig. De machine staat als een juweel op het keukenblad. In combinatie met de allerbeste koffie dat op dit moment denkbaar is. En stel u eens voor dat u per dag kunt kiezen uit verschillende blends, single origins of wellicht aromatische koffies? En ook nog 100% composteerbaar. In combinatie met opgeklopte melk geserveerd in misschien wel het allermooiste servies van dit moment. Wij noemen dit verantwoord duurzaam en zorgeloos genieten van geweldige Italiaanse koffie.

PERSOONLIJK ABONNEMENT!

thuisbarista

KLEINE GEBRUIKER

2 a 3 koffiedrinkers
67 Per maand
  • 2 a 3 koffiedrinkers in uw huishouden
  • 150 servings per maand geleverd
  • 45 cent per kopje koffie
  • Espresso module
STARTER

THUIS BARISTA

4 a 5 koffiedrinkers
107 Per maand
  • 4 a 5 koffiedrinkers in uw huishouden
  • 300 servings per maand geleverd
  • maar 39 cent per kopje koffie
  • Espresso module